Mallorca house service
IMG_3383[1].PNG

Foretaget

.

Unika hem har speciella krav

Mallorca House Service är ett professionellt serviceföretag som syftar till att bli din bästa partner för att erbjuda professionella tjänster till privata fastighetsägare på Mallorca.

Våra kunder är privata ägare av hus, villor och lägenheter på Mallorca, som behöver en "favoriserad" partner för året runt eller säsongsbetjäning.

Vår expertis är att tillhandahålla förvaltning och underhåll av din egendom genom vårt erfarna team av proffs eller från vårt nätverk av specialister. En av de många fördelarna med Mallorca House Service är vår förmåga att skala våra tjänster för att passa våra kunders krav. Oavsett om du har ett enkelt enmansjobb eller behöver ett team av experter med olika kompetensområden, kan vi hjälpa till.

Mallorca House Service - Din bästa partner på Mallorca

Vi tar personlig stolthet i att betjäna
våra kunders hem.
— Kasper Tvede, Direktör

Varför denna lösning

Varje stor eller liten egendom har ett eget liv. Det är vår plikt att stödja livet runt ditt hem på Mallorca.

Mallorca House Service kommer att betjäna varje hem med respekt för dess bakgrund och dess ägare.

 

Vem är företaget

Mallorca House Service grundades av Kasper Tvede, som arbetade på Mallorca för 15 år sedan. Kasper och hans team har byggt, underhållit och förvaltat egna fastigheter, och uppfyller behoven hos privata fastighetsägare på Mallorca med höga förväntningar på varje kund.


Vår dröm

Vi vill vara det ledande fastighetsserviceföretaget på Mallorca och varje dag satsar vi på detta fokus.

 

Vårt lag

Vårt team är noggrant utvalt för att möta våra kunders behov på våra värderingar för att möta visionen.

 


Din garanti

Att skydda våra kunders integritet och sekretess är mycket viktigt för oss. Våra processer överensstämmer med den europeiska lagen om skydd av personuppgifter och innan vi godkänner något serviceavtal, skriver både kunden och Mallorca House Service ett skriftligt tjänstekontrakt för förvaltningen av fastigheten.

Hur arbetar vi

Vi arbetar med nya perspektiv som ett fullserviceföretag som tillhandahåller fördefinierade förväntningsblad, foton och checklistor till ägare till deras hem på Mallorca - att skickas online till dig på din plats var som helst i världen.


Kan vi hjälpa dig ?

Använd formuläret nedan för att kontakta oss angående din bostad i Mallorca, Spanien. För att hjälpa oss bäst i tjänst din förfrågan rekommenderar vi att du beskriver dina förväntningar och ledningen och tjänsterna du vill uppnå för ditt hus, villa eller lägenhet. Du kan också e-posta eller ringa oss direkt för att göra ett möte +34 683 44 30 99.
Varje kundförfrågan behandlas med gottfinnande och med hänvisning till vår kundpolicy.

Name *
Name
Please do not include confidential or sensitive information in your message. In the event that we are representing a party with opposing interests to your own, we may have a duty to disclose any information you provide to our client.